Jennifer Lopez gaat schoenen ontwerpen

Foto: *

Jennifer Lopez (50) richt haar pijlen momenteel op het uitbouwen van een carrière in modeland en schiet recht in de roos. Nadat ze eerder bekendmaakte dat ze het uithangbord wordt van enkele merken, werkt ze nu ook aan een eigen collectie schoenen.

De ‘Love don’t Cost a Thing’-zangeres slaat de handen in elkaar met de Amerikaanse schoenenfabrikant Designer Shoe Warehouse (DSW). J.Lo en het bedrijf brengen op 16 maart een collectie uit, geïnspireerd op de lievelingssteden van de ster.

Zo zullen de designs een mix worden van Miami’s levendigheid, de glamour van Los Angeles en een vleugje New Yorkse streetstyle. Het resultaat daarvan is een gamma met killer heels, sneakers en enkellaarsjes in pittige kleuren en prints en de occasionele bling.

 

 

Aansluitend komt er ook een handtassencollectie aan, die enkel te koop zal zijn via de winkels en de webshop (wereldwijde levering). Jennifer Lopez is niet aan haar proefstuk toe. Eerder gaf ze al haar creatieve input voor onder meer Guiseppe Zanotti.

De ‘Super Bowl’-ster van dit jaar lijkt haar zang- en filmcarrière even een lagere prioriteit te geven. De voorbije maanden dook haar naam vooral op in de modeindustrie. Ze werd immers gekozen als gezicht van Amerikaanse merken Coach en Guess.

Jennifer Lopez gaat schoenen ontwerpen
Door vwh
AANGERADEN