Nieuwe trailer van Stranger Things onthult lot van belangrijk personage

Foto: Netflix

Indien u Stranger Things seizoen 3 nog niet gezien hebt: STOPT U BEST MET LEZEN want de trailer voor het vierde seizoen bevat een spoiler van formaat.

Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. Trailer onderaan het artikel.

Netflix heeft een nieuwe teaser gelost voor seizoen 4 van Stranger Things. Aan het einde van seizoen 3 leek het even dat sheriff Hopper zijn leven gaf om de poort naar the upside down te sluiten.

Wel nu lijkt duidelijk dat Hopper het debacle wel degelijk overleefde. Hoe hij dat voor elkaar kreeg, is niet duidelijk. Wel duidelijk is dat hij op een grimmige plek is terechtgekomen. De teaser opent met beelden die lijken op een Siberisch strafkamp. Mannen voeren er dwangarbeid uit, Hopper is hetzelfde lot beschoren. De titel van de teaser is dan ook “From Russia with love…

“Hij is gevangengenomen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka (Rusland nvdr.-) waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijke en… niet-menselijke”, staat te lezen in de aankondiging. “Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuw soort horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles aan elkaar linkt.” Waneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. De opnames lopen nog.

Nieuwe trailer van Stranger Things onthult lot van belangrijk personage
Foto: Netlfix.
Door adm
Meest recent