Twee slachtoffers kritiek na frontale aanrijding in Rijkevorsel

Bron © BELGA

Foto: MPH

Rijkevorsel -

In Rijkevorsel is een Volkswagen vrijdagavond frontaal ingereden op een werkcamionette. De bestuurder van de Volkswagen en een passagier werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een derde inzittende bleef ongedeerd. De bestuurder van de werkcamionette raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur op Stevennekens, ter hoogte van het kruispunt met Sint-Jozef. “Om een nog onduidelijke reden was de Volkswagen van zijn rijbaan afgeweken en frontaal op de werkcamionette gebotst”, zegt Els Dellafaille van de lokale politiezone Noorderkempen.

De bestuurder van de werkcamionette, een 22-jarige man uit Vlimmeren, liep lichte verwondingen op. In de Volkswagen zaten drie Polen, eveneens uit Vlimmeren, die van hun werk kwamen.

“De bestuurder van 30 en een passagier van 28 raakten ernstig gewond en moesten door de brandweer bevrijd worden. Ze werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een derde inzittende bleef ongedeerd”, aldus de politiewoordvoerster. De auto van de Polen werd in beslag genomen voor verder onderzoek. Door het ongeval was het kruispunt een tijdje volledig afgesloten voor het verkeer.

AANGERADEN
Meest recent