Stiefmama van Laura heeft het wel voor haar schoonzoon in ‘Blind getrouwd’: “Maar met Laura kan het alle kanten uit”

Bron © DAG ALLEMAAL

Foto: Blind Getrouwd

Met het huwelijk van Laura (27) en Sonny (30) werd de aftrap gegeven van het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’. En niet alleen door Laura, maar ook door haar stiefmama Ilse is Sonny alvast goedgekeurd. “Toen ik hem voor ’t eerst zag, dacht ik net hetzelfde als Laura: Wat een tijger!”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Sonny liet tijdens de eerste aflevering van ‘Blind getrouwd’ zijn romantische kant zien met een zelfgemaakt kaartje met een lieve boodschap. En niet alleen bij Laura zorgde dat voor vonken. Ook stiefmama Ilse lijkt tevreden over haar nieuwe schoonzoon: “Hij is knap, helemaal haar type, dat is al een goed begin.”

Toch zou het volgens Ilse nog alle kanten kunnen uitgaan tussen Laura en Sonny: “Ofwel voelt ze zich geweldig op haar gemak bij Sonny, ofwel gaat ze zich wat terugtrekken. Omdat ze ons mist. Laura zei eerder al dat ze gehecht is aan haar familie. En dat ze snel bang is om in de steek gelaten te worden.”

LEES OOK. Er is “een tijger” gesignaleerd en soms lijkt een trouwerij op een bezoek aan de zoo: dit viel onze ‘Blind getrouwd’-watcher op

bekijk ook

Wij vroegen Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ wie de broek draagt in het huwelijk, het antwoord is veelzeggend