Dit aanzoek in de Brusselse metro is misschien wel het origineelste ooit

Bron © Musevent

Het internet staat bol van de huwelijksaanzoeken, het een al origineler dan het ander. Maar de Brusselse Jérémy besloot om zijn aanzoek naar een hoger niveau te tillen. Om zijn vriendin Julie ten huwelijk te vragen, ging hij dan ook all out. Terwijl zijn vriendin onderweg is naar de kerstmarkt met haar vriendinnen, begint een man in het metrostel te spelen. Het nummer? ‘Say You Won’t Let Go’ van James Arthur, oftewel “het nummer van Jérémy en mij”, aldus een nietsvermoedende Julie.

Steeds meer muzikanten vervoegen het orkest en Julie heeft pas door wat er aan het gebeuren is als haar vriend plots opduikt in het metrostel. “Ik wilde het op een originele manier vragen”, zegt de aanstaande bruidegom. “Want de manier waarop je het vraagt, is tenslotte belangrijker dan de ring zelf.”

Jérémy kreeg gelukkig wel wat hulp bij dit spectaculaire aanzoek. Hij schakelde de hulp in van de vriendinnen van Julie – die haar moesten afleiden– terwijl Musevent, een organisatie gespecialiseerd in concerten, het muzikale gedeelte verzorgde en Node Room alles op video vastlegde.

bekijk ook

Is dit het meest romantische aanzoek ooit? Man kaapt favoriete Disneyfilm voor vriendin

Koppel verrast elkaar met huwelijksaanzoek op hetzelfde moment

Dolverliefde man haalt alles uit de kast om vriendin ten huwelijk te vragen: “Beste aanzoek ooit”

Door tact
AANGERADEN
Meest recent