Twitter lacht met nieuwe look van Alex Callier

Foto: Photo News

Het zal sommigen al opgevallen zijn, Alex Callier heeft afscheid genomen van zijn bakkebaarden en dat zorgde online voor heel wat complimenten. Maar de vraag die steeds terugkomt gaat niet over zijn nieuwe coupe, wel over zijn wenkbrauwen. “Hoe verloopt de zoektocht naar de wenkbrauwen van Alex Callier eigenlijk”, grapt een twitteraar.

Gisteren stelde Hooverphonic hun nieuwe single Release me voor. Het lied waarmee ze ons gaan verdedigen tijdens het Eurovisiesongfestival in mei in Rotterdam. Over het lied waren de commentaren gemengd. Van “saai” tot “pure emotie”.

Maar het was vooral de nieuwe look van Alex Callier die het publiek bezighield. Van zijn donkere wenkbrauwen blijft namelijk niets meer over. En dat zorgde online voor wat vragen. Zo schrijft een twitteraar: “Iedereen is Alex Callier beu, zijn wenkbrauwen blijkbaar ook.” Een andere gebruiker stelde zich dan weer de vraag of het de bedoeling was om hem zo naar Rotterdam te sturen: “Hoe verloopt de zoektocht naar de wenkbrauwen van Alex Callier eigenlijk? Of gaan we hem zo naar Eurovision 2020 sturen?”

Door lto