Standhouders kunnen inschrijven voor jobbeurs van Deinze Industrie 2020

Foto: LEZ

Deinze / Nevele - De derde jobbeurs van Deinze Industrie vindt plaats in CC Leietheater op donderdag 28 mei 2020 onder de titel ‘Deinze Industrie Jobcafé’. De inschrijvingen voor de standhouders zijn ondertussen gestart.

Yannic Demeyer: ‘Deinze Industrie zet ook in 2020 een jobevent op de kaart.  Voor het derde jaar wordt een jobevent ‘new style’ georganiseerd onder de naam ‘Deinze Industrie Jobcafé.  Deinse werkgevers ontmoeten werknemers’.  Het nieuwe concept is minder gericht op het klassieke concept met standen en wanden, maar eerder gebaseerd op een contactmoment tussen werkgevers en potentiële werknemers op een iets lossere manier.’

Naast hoofdzakelijk bedrijven worden er ook aparte eilanden ingericht: Jobeiland Deinze Overheid en Veiligheid en Jobeiland Deinze Winkelstad. De deelnemende bedrijven stellen zich informeel voor en voeren gesprekken aan hoge tafels.  De bezoekers kunnen doorlopend genieten van interessante infosessies, CV screenings, tips en toepassingen voor sterke CV foto’s en een open bar. Zij komen terecht in een sfeer van stijlvolle zakelijkheid, waarbij de drempel laag is om gesprekken aan te gaan.  De gesprekken zijn eerder als kennismaking bedoeld, waarbij bezoekers en gastbedrijven polsen naar een match. 

Vacatures geven een beeld van mogelijkheden en een deel ervan worden geëtaleerd op wanden in de foyer.  Er is een exposantenbuffet ’s middags, net voor de opening, waarbij deelnemende bedrijven onderling kunnen netwerken.

Inschrijvingen voor standhouders zijn nu gestart via info@deinzeindustrie.be. Inschrijven kan tot 15 maart 2020.

Meer info via coördinator Deinze Industrie yannic.demeyer@zalm.biz en www.deinzeindustrie.be .

Door Eddy Lefevre