Maak kennis met de gevaarlijkste verleidster van ‘Temptation island’:“Er was meteen een klik”

Van de nieuwe verleidsters op Temptation island wordt Amber wellicht de gevaarlijkste. “Ik wist, beter dan andere verleidsters, hoe ik bij de jongens in de buurt moest komen.” Foto: SBS

De koppels en verleiders van Temptation island waren al bekend, nu treedt het vrouwelijk geweld naar voren. Sexy dansmoves, rode haren, zwoele bikken… de verleidsters hebben alles om de deelnemers het hoofd op hol te brengen. Als er eentje echt uitspringt, is het Amber Van Geert (22) uit Wetteren. Haar geheim wapen? Liefde voor auto’s.

Een verleidster die al eens graag aan auto sleutelt, je ziet het niet vaak. “Amber is dan ook one of the guys”, klinkt het bij Vijf. “Ze doet aan tuning en praat met veel begeestering over haar BMW die ze eigenhandig onder handen genomen heeft.” Tunen, dat is het bewerken van auto’s. Kleurtjes, spoilers, velgen… de mogelijkheden zijn eindeloos. Een beetje zoals in de liefde dus.

“Ik ben in die wereld terechtgekomen via een goeie vriendin”, vertelt Amber zelf. “Jazeker, er zijn meerdere vrouwen die interesse hebben in auto’s! (lacht) Zij nam me mee naar mijn eerste automeeting, een bijeenkomst van autoliefhebbers die hun getunede wagens aan elkaar voorstellen. Ik was meteen verkocht en ben zelf aan mijn BMW beginnen te sleutelen.”

Maak kennis met de gevaarlijkste verleidster van ‘Temptation island’:<I></I>“Er was meteen een klik”
Je bent een droomvrouw, stuurden jongens naar Amber. Je kent alles van auto’s. Foto: SBS Belgium

Want ja, Amber rijdt met haar eigen BMW. Eentje die haar 12.000 euro heeft gekost. Niet slecht voor een 22-jarige sales advisor bij H&M. “Stel je er niet te veel van voor, hoor. Ik zwem niet in het geld. Ik heb die wagen tweedehands gekocht, en uiteraard niet allemaal uit mijn eigen zak. De bank heeft me een handje geholpen. Ik had mijn zinnen gezet op die auto. Ik hou van grote, coole bakken.”

De liefde voor auto’s was er een op het eerste gezicht, zegt Amber. “Wellicht gesterkt door mijn broers. Zij reden rond op zelf getunede brommers. Bij de meisjes maakte mij dat inderdaad een beetje tot de vreemde eend in de bijt, maar veel last heb ik er nooit van ondervonden.”

Integendeel zelfs, Ambers passie leverde haar best wat aandacht van jongens op. “Ze waren er ondersteboven van. Je bent een droomvrouw, stuurden ze mij. Je kent alles van auto’s.” Een eigenschap die ze ook kon uitspelen op Temptation island. “Omdat ik interesses deelde met de jongens was er meteen een klik. Ik wist, beter dan andere verleidsters, hoe ik bij hen in de buurt moest komen. Wat het spel extra spannend maakte.”

LEES OOK. Rode haren, sexy dansmoves en echte jagers: dit zijn de verleidsters van ‘Temptation island’

bekijk ook

Bikinimodel toont dat je in 5 uur van “op te eten” naar “6 maanden zwanger” kunt gaan

Glamoureus Instagrammodel in de cel voor misdaadgolf: 4 overvallen in minder dan een uur, drugs en verboden wapens

Vlaams model verkozen tot Playmate van het jaar in Mexico

Door Wout Desmytere