Shevon Thompson ondergaat knie-operatie in New York

Foto: Basketball Champions League

Shevon Thompson (Oostende) heeft na consultaties bij verscheidene artsen beslist dat hij zich eerstdaags in New York aan de knie laat opereren. De Jamaicaanse center zal in een eerste fase ook daar revalideren. “Van zodra het opportuun is, komt hij naar België terug voor het vervolg van zijn revalidatie. De dokters kunnen moeilijk voorspellen hoe lang dit proces zal duren”, zegt general manager Marie De Clerck die beseft dat Oostende minstens twee maanden zijn center moet missen. Maar misschien is Thompson voor de rest van dit seizoen out.

Bij Oostende zijn er dus twee vacatures want enkele dagen geleden verliet de Colombiaanse shooting-guard Braian Angola Oostende voor de Servische topper Partizan Belgrado.

Thompson (13,5 punten en 10,1 rebounds) en Angola (14 punten, 5,2 rebounds, 2,8 assists) hadden met ruime voorsprong de beste stats van alle Oostendenaars in de Champions League. Ook in de nationale competities stellen we hetzelfde vast: Thompson (12,1 punten en 7,6 rebounds) en Angola (13,5 punten, 4,2 rebounds en 2,5 assists).

Door rpo
  • AANGERADEN
    Meest recent