Een emotioneel moment, de eerste vlinders en oud-deelnemer Victor in ‘Blind getrouwd’

Na Laura (27) en Sonny (30) is het zondag tijd aan Christophe (38) en Nick (38) om hun jawoord te geven in ‘Blind getrouwd’. Na een succesvolle ontmoeting lijkt dat slechts nog een formaliteit te zijn. Er hangt zelfs romantiek in de lucht. Ook vier andere deelnemers ontdekken wie hun match is.

“Het is een tijger.” Laura liet het zich al ontvallen in de eerste aflevering van Blind getrouwd. Zondag zegt het ze het ook rechtuit tegen haar halve trouwboek Sonny tijdens haar speech op het trouwfeest. Maar daarvoor is er eerst ruimte voor een intiem en bijzonder moment. Laura neemt Sonny mee naar de plaats waar haar mama begraven is. Zij is negentien jaar geleden gestorven, en samen met haar broer wil Laura haar bruidsboeket daar leggen.

Een emotioneel moment, de eerste vlinders en oud-deelnemer Victor in ‘Blind getrouwd’
Laura neemt Sonny en haar broer mee naar het graf van haar moeder om haar bruidsboeket er achter te laten. Foto: Blind Getrouwd

Nick en Christophe hebben elkaar intussen al voor het eerst ontmoet op de blauwe loper in het stadhuis van Gent, nu mogen ook zij hun jawoord geven. Al lijkt dat nu slechts nog een formaliteit te zijn: is er nog iemand die twijfelt over het feit dat dit een goede match lijkt?

Victor als getuige

Voorts horen met Jonah, Tatiana (29), Winnie (28) en Lothar (26) ook wie aan hen gekoppeld zal worden. Met de 28-jarige Jonah, een IT’er en bedrijfsleider uit Arendonk, keert ook een oude bekende terug naar Blind getrouwd. Een van zijn beste vrienden is Victor – uit het vorige seizoen die nog steeds gelukkig samen is met Line –, bijgevolg is hij ook zijn getuige. En Jonah heeft Victors verhaal van heel nabij kunnen volgen, waardoor hij weet dat een Blind getrouwd-relatie werken is. Maar daar deinst hij niet voor terug. Aan wie hij gekoppeld wordt, dat ziet hij vlak voor hij “ja” zegt.

LEES OOK. Er is “een tijger” gesignaleerd en soms lijkt een trouwerij op een bezoek aan de zoo: dit viel onze ‘Blind getrouwd’-watcher op (+)

‘Blind getrouwd’, VTM, zondag om 19.55 uur

Door Eva De Poorter
Laad meer berichten...