Visagist van de sterren deelt make-uptip: gebruik twee verschillende concealers

© Shutterstock

De Amerikaanse Colby Smith, make-upartiest van sterren onder wie Billie EIlish en Dua Lipa, heeft een geheim om je make-uplook er natuurlijker te laten uitzien. Dat vertelt hij in een interview met modeblad Allure: gebruik niet één, maar twee tinten concealer onder je ogen.

vwh

Als je twee tinten concealer op de huid mengt, zullen fijne lijntjes en droge plekjes minder opvallen. Daardoor gaat je hele look er ineens natuurlijker uitzien. Hoe je zijn voorbeeld kunt volgen? Breng met een platte kwast een lichte tint concealer aan. Werk vanaf de binnenste ooghoek tot vlak onder de pupil. Het is namelijk in deze zone dat sommige mensen last krijgen van een paarse schijn. Door er een lichte kleur over aan te brengen, egaliseer je de zone. (Lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Stap twee: breng nu met een platte kwast concealer aan die iets donkerder is van tint. Let erop dat de kleur overeenkomt met die van je fond de teint, die in de volgende fase van het opmaken aan bod komt. Werk deze keer vanaf het midden tot aan de buitenste ooghoek, zo vloeit de concealer over in de foundation.

Voor een nog natuurlijkere finish, kun je met je vingers over de concealers deppen om harde make-uplijnen te voorkomen. Een laagje fixerend, transparant poeder, maakt dat de producten een hele dag mooi blijven zitten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook