Eerste opendeurdag in nieuwe middelbare Freinetschool

Foto: if

Geraardsbergen - Keerpunt Geraardsbergen, de eerste middelbare Freinetschool in Geraardsbergen, zette de deuren open voor toekomstige leerlingen en hun ouders die volgend schooljaar willen instappen in het eerste of tweede jaar.

"Onze school mocht bijzonder veel geïnteresseerden verwelkomen. De aanwezigen kregen een uitgebreide uitleg over de werking van de school en konden zowel mentoren als leerlingen persoonlijk spreken. De leerlingen toonden met veel enthousiasme de projecten waaraan ze de afgelopen maanden hebben gewerkt."

"De school kreeg overigens schitterend nieuws. Na een grondige doorlichting werden wij door de inspectie beloond met de hoogste score op 13 van de 14 criteria."

Op vrijdag 3 april en 29 mei zijn er opnieuw toon- en infomomenten. Voor wie eens een echte les wil meemaken, wordt een snuffelmoment georganiseerd op zaterdag 7 maart van 10 tot 12 uur.

De officiële inschrijvingen voor volgend schooljaar starten op maandag 16 maart om 9 uur op de school, Bareelstraat 15 te Idegem. Voor 1A zijn er 15 plaatsen beschikbaar en voor 2A zijn er 6 plaatsen beschikbaar.

Door Jan Lion