Dochter van Margriet Hermans is 45 kilo kwijt: “Maar in de spiegel zie ik ‘dikke Celien’ nog steeds”

Sinds haar operatie anderhalf jaar geleden is Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, al 45 kilogram kwijt. Toch ziet ze in de spiegel nog altijd “dikke Celien”, vertelt ze vrijdag in Het Laatste Nieuws.

De 27-jarige Celien Deloof, zangeres en vastgoedmakelaar, ging in 2018 onder het mes in de obesitaskliniek in Geel. Die operatie heeft haar vruchten afgeworpen: de dochter van Margriet Hermans zag haar gewicht al met 45 kilogram dalen. “Ik heb geen streefdoel”, zegt ze aan Het Laatste Nieuws. “Het is goed zoals het nu is, maar het zou wel mooi zijn om onder de magische 60 kilo te geraken. Ik leef gezond en beweeg veel. Ik probeer twee tot drie keer per week te gaan wandelen of lopen.”

Maar dat gewichtsverlies betekent niet dat Celien zichzelf anders ziet. “In de spiegel blijf ik dikke Celien zien”, zegt ze. “Ik heb mezelf lang zo gezien en ook anderen hebben me lange tijd zo genoemd. Het vraagt dus tijd om dat beeld in de spiegel te veranderen. Al besef ik ook wel dat ik geen maatje 56 meer heb. Op foto’s valt me het wel op dat ik er slanker uitzie.”

bekijk ook

Interview zonder woorden: Zo ziet de doorgaans altijd lachende Margriet Hermans eruit als ze boos is

Lees ook