Kelly Pfaff over het geheim van haar huwelijk: “Sam daagt me fysiek en mentaal uit”

Kelly Pfaff was zaterdag te gast bij Evi Hanssen in het radioprogramma “Het heilig huis van Hanssen’ bij Joe. Daarin vertelde ze onder meer over het geheim achter haar huwelijk met Sam Gooris. “Wij hebben dezelfde normen en waarden, maar we zijn tegelijk ook totaal verschillend.”

Twintig jaar zijn ze al getrouwd, Sam Gooris en Kelly Pfaff. En dat werkt, nog steeds. “We hebben dezelfde normen en waarden, maar we zijn ook totaal verschillend. We kunnen elkaar op een komische manier verrassen en elkaars humor appreciëren. Voor mij is Sam het type man dat mij mentaal en fysiek nog steeds uitdaagt.” Toch zijn er ook moeilijke momenten geweest, zegt Kelly eerlijk. “De eerste tien jaar zijn de periodes waarin je het meest moet aftasten. Je wordt ouder en dan bekijk je het leven wat anders. We zorgen er wel voor dat we nog leuke dingen doen samen. En ik zal nooit ‘papa’ zeggen tegen Sam.”

Al krijgt ze ook wel eens roddels te horen. De grappigste roddel die ze ooit heeft gehoord over zichzelf, die kreeg ze op een heel vreemd moment voorgeschoteld. “Ik zou een relatie hebben gehad met Nicolas, mijn schoonbroer en de man van Debby. Toen we het hoorden waren we aan het wachten op de auto om naar de begrafenis te gaan van mijn grootvader. Iedereen schoot in de lach en de emoties gingen van links naar rechts. Ik ga nooit meer in op een roddel of een leugen.”

Video: JOE

Door tact
AANGERADEN