Dat is snel: ex van Pamela Anderson paar weken na scheiding alweer verloofd… met de vrouw die hij liet zitten voor Pamela

Foto: AFP

Het spreekwoord ‘hij laat er geen gras over groeien’ hangt wellicht op een tegel boven het bed van Jon Peters. Een paar weken nadat zijn korte huwelijk met Pamela Anderson (52) strandde, is de 74-jarige producer alweer verloofd. Met de ex die hij liet staan voor Anderson.

Even recapituleren. Op 20 januari stapte Peters in het huwelijksbootje met Anderson. De twee hadden meer dan dertig jaar geleden ook al eens een relatie gehad, maar die hield niet stand. Nu zagen ze er wel brood in om te trouwen. Al was na twaalf dagen het sprookje alweer ten einde. Gemakkelijk overigens, want de huwelijkspapieren waren nog niet in orde.

Geen bitse vechtscheiding dus voor de twee. En nu, drie weken later, waait het nieuws binnen dat Peters alweer verloofd is. Met niemand minder dan zijn ex-verloofde Julia Faye West. Laat dat net de vrouw zijn die hij liet staan voor Anderson. Maar zij heeft zijn excuses intussen aanvaard. Eind goed, al goed?

Door eadp