André Hazes post opvallende songtekst

André Hazes en Bridget Maasland.

André Hazes heeft een opvallende songtekst op zijn Instagrampagina geplaatst waarmee hij een boodschap richting Monique Westenberg lijkt te sturen. Westenberg is de moeder van zijn kind die hij drie maanden geleden liet zitten voor zijn nieuwe vlam Bridget Maasland om recentelijk toch weer terug te keren.

LEES OOK.Reconstructie: hoe André Hazes na amper 100 dagen weer terug bij ‘zijn’ Monique belandde

De songtekst die Hazes deelt, is een nummer van Mötley Crüe met een veelbetekenende titel: Home Sweet Home. “Mijn hart is als een open boek, voor de hele wereld te lezen. Soms houdt niets me meer bij elkaar”, luidt het. “Ik ben op weg, ik ben op weg. Home Sweet home.”

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Wie de verdere tekstregels erbij zoekt, zou er zelfs een verborgen boodschap richting zijn (ex-)vriendin Monique Westenberg in kunnen lezen. Het hoofdpersonage in het lied is “een dromer met een hart van goud”, die “te veel romantische dromen heeft gezien” en “moest weglopen” om vervolgens weer thuis te komen in de hoop dat zijn geliefde hem weer in zijn hart wil sluiten.

Ondertussen laat Bridget Maasland met een meer prozaïsche tekst in haar Instagram Stories weten vandaag binnen te blijven. Vanwege het weer buiten, lijkt de regenwolk die ze erbij zette, te suggereren. Al zou het ook haar poëtische vertolking kunnen zijn van de donkere wolken die over haar liefdesleven trekken nu ze zo meedogenloos aan de kant werd geschoven.

Door syd
Laad meer berichten...