Dit appartement met zicht op de rivier kon je kopen voor 1 pond. Er zit alleen een addertje onder het gras

Bron © SWNS

Een appartementje midden in het centrum, met zicht op de rivier en dat voor een spotprijs. Het klinkt als de deal van de eeuw, ware het niet dat er een klein addertje onder het gras verstopt zit.

Het flatje van 11 vierkante meter zit geprakt tussen twee winkels, vlak boven een winkelstraat. Met een lang, groot raam aan de voorkant, met zicht over het pittoreske stadje Wisbech in het Verenigd Koninkrijk en de rivier. Probleem? Je hebt geen toegang tot het appartement: er zijn namelijk geen deuren of trappen aanwezig. Niemand weet wat er zich binnenin bevindt.

Dat alles kon je krijgen voor de mooie prijs van 100 Britse pond. Tijdens een veiling zakte de prijs naar één pond en op de valreep raakte het flatje dan toch verkocht. Een anonieme zakenman kocht het voor die spotprijs. Volgens de veilingmeester was dit het goedkoopste gebouw dat hij ooit verkocht heeft.

bekijk ook

Star Wars-acteur koopt huis voor zijn ouders: “Huh? Is dit echt?”

Binnenkijken in het duurste rusthuis van Vlaanderen: “Hopelijk mag ik dit nog lang meemaken”

Man steekt huisje per ongeluk in brand en overleeft daarna twintig dagen in zware vrieskou in Alaska: “Ik schreeuwde mijn longen uit toen ik zag dat mijn hond het niet gehaald had”

Door tact