Emotionele momenten in tweede aflevering van Blind Getrouwd: “Zo hard moeten knokken om te zijn wie we zijn”

Foto: Blind Getrouwd

Zondagavond zendt VTM de tweede aflevering van Blind Getrouwd uit. Daarin leren kijkers de laatste twee matches kennen en zal ook het tweede en derde jawoord vallen. Opnieuw weer heel wat opvallende momenten in de nieuwe aflevering. Een overzicht.

LEES OOK. Victor is een pestkop en een ring kan al eens aan de verkeerde vinger landen: dit viel onze ‘Blind getrouwd’-watcher op

Laura legt haar trouwboeket op het graf van haar mama

Laura Lieckens (27) deelde haar verhaal met haar man Sonny Wagemans (30) en gingen vervolgens samen haar bruidsboeket op het graf leggen. “Mijn mama is negentien jaar geleden gestorven, toen ik nog jong was. Mijn broer en ik gaan het bruidsboeket op het graf leggen. Dat wou ik graag nog even doen.”

De broer van Laura raakt met een pakkende speech

Tijdens het trouwfeest van Laura en Sonny nam de broer van Laura het woord en gaf hij een pakkende speech. Eerst bedankte hij zijn vader en stiefmama. “Bedankt voor alle liefde die jullie dagelijks aan ons geven en de warme thuis waarvan de deur telkens weer openstaat.” Dan richtte hij het woord tot zijn zus. “Er is nog iemand speciaal is die we missen. Je vroeg me getuige te zijn als eerbetoon aan ons mama die een speciaal plekje in ons hart heeft en dat zal ook altijd zo blijven.”

“We hebben zo hard moeten knokken om te zijn wie we zijn”

Na het trouwfeest van Nick en Christophe kruipen de twee samen in de auto en dat leidt tot een emotioneel gesprek. “Je moet alles wat je kan uit je leven halen. Veel lachen en dingen doen die je wil doen. Jezelf smijten. Dat is belangrijk”, zei Nick. “Wij hebben zo hard moeten knokken om te zijn wie we zijn. Als kind heb ik altijd het gevoel gehad: ik ben niet wie ik ben. Ik wil mezelf zijn. Ik heb het 18 jaar moeilijk gehad.”

Tatiana en Lothar leren elkaar kennen: “Het is alsof we elkaar al eens gesproken hebben.”

Toen Tatiana en Lothar de zaal buitenwandelden, waren ze duidelijk op hun gemak. Er werden onmiddellijk wat complimentjes geven op elkaar outfit “Ik voelde me zeer op mijn gemak. Niet onwennig. Totaal niet. Onbeschrijflijk. Het is alsof we elkaar al eens gesproken hebben”, zei Tatiana.

Niet op tv: Laura en haar papa brengen een eigen openingsdans

Door sgg
Meest recent