PODCAST DE KOERS IS VAN ONS. José De Cauwer: “Ik zou Van der Poel aanraden om dit seizoen toch wat meer naar zijn coach te luisteren.” Aflevering 1 staat online!

Niemand minder dan José De Cauwer blikt samen met ons vooruit op het klassieke voorjaar. © Jan Van der Perre

De Koers komt stilaan naar ons land dus schakelt ook ‘Het Nieuwsblad’ een versnelling hoger. In ‘De Koers is van ons: Podcast Voorjaar’ ontvangen wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en moderator Guillaume Maebe doorheen het klassieke voorjaar meerdere malen een prominente gast om samen met hem of haar de actualiteit te fileren. In aflevering 1 ontvangt ons duo iconisch commentator José De Cauwer. Die vertelt hoe hout kappen de perfecte ontspanning is in het tussenseizoen, waarom zijn ouders te gek om los te lopen waren toen ze zijn naam kozen en dat het leuk toeven is op het eetfestijn van toptalent Jasper Philipsen.

Guillaume Maebe

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met Podcast Voorjaar eren we het klassieke voorjaar in eigen land met analyses van onze beste journalisten en meest interessante gasten. Richting de Ronde van Vlaanderen mag u ook een reeks unieke speeddates verwachten met de huidige helden van het peloton. Wie zich nostalgisch voelt, kan ook nog steeds teruggrijpen naar onze Podcast Tour, Speeddate Flandrien of Podcast Veldrijden. Allemaal te beluisteren via onderstaande link.

De Koers is van ons: Podcast Voorjaar. Beluister hier alle afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten