Nicole en Hugo zitten in met vriend Johny Voners: “We hopen dat hij erdoor komt”

Bron © Story

Nicole en Hugo Foto: Belga

Nicole en Hugo zijn dit jaar vijftig jaar samen. Een reden om te vieren, maar ook dan denkt het Vlaamse showbizzkoppel aan wie het moeilijk heeft. Johny Voners (74) bijvoorbeeld, die vecht tegen kanker. Al lijkt er wel een breuk te zijn met hun vriend, erkent Hugo dinsdag in ‘Story’.

“Dat Johny weer een behandeling moet ondergaan, is geen goed teken”, aldus Hugo. “Ik heb hem veel sterkte gewenst via sms, maar hij heeft nog niet gereageerd. Zijn hoofd staat er waarschijnlijk niet naar. Ik hoop dat hij erdoor komt. Hem gaan bezoeken? Nee, dat ga ik niet plots doen. Ik weet trouwens ook niet waar hij momenteel woont. Maar we zien wel hoe het loopt.”

LEES OOK. Voorbereidingen nieuwe afleveringen ‘FC De Kampioenen’ uitgesteld wegens ziekte Johny Voners

Er lijkt ook een breuk te zijn ontstaan tussen Nicole en Hugo en Voners, sinds diens scheiding van Janine Bischops. “Sinds de scheiding ligt het moeilijk”, erkent Hugo. “Ik vind het heel spijtig wat er tussen hen gebeurd is, want we hebben ons destijds rot geamuseerd met ons vieren. Hij zegt dat we voor Janine hebben gekozen, maar dat is niet zo: we hebben de deur altijd opengelaten. Ik had hem voorgesteld om te komen praten toen hij bij ons in de buurt moest optreden, maar daar heeft hij nooit op geantwoord. Toen hij vorig jaar de eerste keer met kanker werd geconfronteerd, heb ik hem wel een sms gestuurd en toen heeft hij wel geantwoord, dat was fijn.”

Door jvh