Wedding Industry Awards: met deze mensen wil je samenwerken voor je grote dag

© Shutterstock

De Wedding Industry Awards werden onlangs uitgereikt. Het gaat om een initiatief van de Belgische huwelijkssector dat onder meer de beste weddingplanner, dj en fotograaf in de bloemetjes zet.

flb

Wil je op je huwelijksfeest enkel het beste van het beste wat ons land te bieden heeft? Dan is het een goed idee om eens te grasduinen in de winnaars van de Wedding Industry Awards of kortweg de WIA’s. Die werden uitgereikt in acht categorieën: Wedding Planner, Floral Event Design, Wedding Videographer, Graphic Designer, Storyteller, Wedding Dj, Wedding Photographer en Wedding Entertainment.

Een internationale jury met daarin onder meer ontwerper Nicky Vankets, de Nederlandse weddingplanner Liz van de Lande en de Brusselse huwelijksfotografe Elodie Deceuninck koos uiteindelijk wie met de awards aan de haal gingen.

Grote winnaar van de avond werd Event’L, van de Gentse Liesje van Haaster, dat zowel de prijs van beste wedding planner als die van storyteller mee naar huis nam, plus ook nog eens de publieksprijs. Het duo achter Lux Visual Storytellers won zowel de award voor beste filmmaker als trouwfotograaf.

De overige winnaars:

Floral Event Design: Lots Flower Art uit Wetteren Graphic Designer: Dasi uit Brasschaat Wedding Dj: Maarten Provo uit Nieuwerkerken Wedding Entertainment: Kim Dèrvan - Magical Entertainment uit Heist-op-den-Berg

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners