Dames krijgen tijdens rondreis verrassing van hun leven dankzij optreden van vermomde straatartiesten

Bron © Daily Mail

De Britten Jonny Rhodes en Tom Mitchell hadden een bijzonder ambitieus plan voor Valentijn. Terwijl hun partners al enkele maanden op rondreis waren door Zuid-Amerika, besloten de mannen om hen stiekem achterna te reizen en hen op geweldige wijze te verrassen. In het Colombiaanse Cartagena konden ze, vermomd in een morphsuit, de dames verleiden tot een dansje op straat, om nadien hun ware identiteit te onthullen. Tot enorme verbazing van hun partners.

Ellie Websdale en Emily Potter konden hun ogen niet geloven. “Dit was de schok van mijn leven”, vertelde Emily, de partner van Tom. “Mijn benen begonnen enorm te trillen. Dit was de beste verrassing ooit, goed gedaan mannen.”

Maandenlang waren Jonny en Tom bezig met de geheime trip. Zo gingen ze op zoek naar gepaste kostuums om hun straatact uit te voeren, zonder dat ze daarbij zouden worden herkend. Dankzij een vriend die de dames vergezelde, wisten ze bovendien perfect op welk plein ze moesten zijn. “Iedereen in de omgeving werd stil toen ze schreeuwden”, aldus Tom. “Zelfs de politie kwam naar buiten aangezien niemand wist wat er gaande was. Van zodra iedereen besefte dat het om een reünie ging, begon iedereen te applaudisseren.”

bekijk ook

Koppel verrast elkaar met huwelijksaanzoek op hetzelfde moment

Is dit het meest romantische aanzoek ooit? Man kaapt favoriete Disney-film voor vriendin

Huwelijksaanzoek van Antwerpenaar op adembenemende locatie gaat de wereld rond

Door kmlo