BV’s en hun oogappels op première ‘Sneeuwwitje’

© Patrick De Roo

De krokusvakantie in stijl afsluiten? Dat kon op de première van de nieuwe ‘Sneeuwwitje’-musical in Antwerpen. BV’s en hun kroost kwamen massaal kijken hoe Qmusic-dj Maureen Vanherberghen (32) voor het eerst een hoofdrol in musical speelde.

Het oude, bekende sprookje in een nieuwe jas. Dat is het opzet van Sneeuwwitje, de eerste musical met Maureen Vanherberghen in de hoofdrol. De Qmusic-dj acteerde op de buis al in de Ketnet-reeks Helden, maar stond nog nooit vooraan op de planken in het theater. Ze lokte onder meer bekijks van zanger Christoff die voor het eerst zijn petekind Lisa-Marie, de dochter van zus Lindsay, meenam naar een première. Ook het gezin van Katja Retsin en Jan Schepens, Julie Vermeire, Ruth Beeckmans, Isabelle A, Nicole & Hugo, Anne De Baetzelier, Lize Feryn en Joyce De Troch en haar twee dochters kwamen langs tijdens de première in Theater Elckerlyc.

Wie ook niet ontbrak, was Vanherberghens lief Sieg De Doncker. Hij moedigde zijn vriendin aan bij haar eerste dragende rol. “Ik heb ervan genoten en ben natuurlijk enorm trots op Maureen. Het is een leuke familiemusical met humor voor alle leeftijden. Ik wandelde met een glimlach naar buiten.”

Sneeuwwitje speelt komende weken nog in Theater Elckerlyc, Capitole Gent, Plopsa Theater De Panne en Ethias Theater Hasselt. Tickets via deepbridge.be.

© Patrick De Roo

© Patrick De Roo

© Patrick De Roo

© Patrick De Roo

© Patrick De Roo

© Patrick De Roo

Aangeboden door onze partners

Lees ook