Uur in de wachtrij voor helden uit ‘Kamp Waes’

De vijf finalisten van ‘Kamp Waes’ namen alle tijd voor hun fans. © koen fasseur

De vijf finalisten van Kamp Waes hebben nog niets aan populariteit ingeboet. Tijdens een meet & greet in het Wijnegem Shopping Center afgelopen zaterdag schoven fans al twee uur op voorhand aan voor een selfie. De ontmoeting gebeurde in de pop-upwinkel van het Belgische leger in het winkelcentrum. Zeger, Aaron, Matthieu, Debbie en Joni namen drie uur lang de tijd voor hun fans.

krma

Al om 11 uur stonden de eerste handtekeningenjagers klaar. ’s Middags liep de wachttijd op tot een uur. De finalisten namen dan ook alle tijd: kinderen werden in de lucht getild, foto’s en high fives vlogen in het rond. Bij de vrouwen was vooral Zeger populair. “Hij is even sympathiek als op televisie, en zelfs nog knapper”, klonk het. “Het was het wachten waard.”

Voor de finalisten was de middag een minder zware beproeving dan hun avontuur in Kamp Waes. “Qua uithouding zijn we intussen erger gewend”, lacht Aaron. Voor Debbie vloog de tijd voorbij. “Ik kom niet zo veel buiten, maar het stoort me niet als mensen een selfie vragen.”

© koen fasseur

© koen fasseur

© koen fasseur

© koen fasseur

© koen fasseur

© koen fasseur

Aangeboden door onze partners

Lees ook