PODCAST DE KOERS IS VAN ONS. “Corona? Onze renners pakken beter hun eigen pen mee als ze aftekenen. Ziek worden en je voorjaar is eraan.” Tom Steels is onze gast in aflevering 2!

Tom Steels, ploegleider bij Deceuninck - Quick-Step, is onze gast in aflevering 2 van onze Podcast Voorjaar. Foto: Patrick De Kuysscher

De Koers is in ons land dus schakelt ook ‘Het Nieuwsblad’ een versnelling hoger. In ‘De Koers is van ons: Podcast Voorjaar’ ontvangen wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en moderator Guillaume Maebe doorheen het klassieke voorjaar meerdere malen een prominente gast om samen met hem of haar de actualiteit te fileren. In aflevering 2 komt gewezen topsprinter en huidig ploegleider van Deceuninck - Quick-Step Tom Steels vertellen over de gevaren van te veel handgel in de volgauto, waarom Julian Alaphilippe bijzonder ver kan meedoen in de Ronde van Vlaanderen en hoe hij Kasper Asgreen bijna kwijt was in Kuurne-Brussel-Kuurne.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met Podcast Voorjaar eren we het klassieke voorjaar in eigen land met analyses van onze beste journalisten en meest interessante gasten. Richting de Ronde van Vlaanderen mag u ook een reeks unieke speeddates verwachten met de huidige helden van het peloton. Wie zich nostalgisch voelt, kan ook nog steeds teruggrijpen naar onze Podcast Tour, Speeddate Flandrien of Podcast Veldrijden. Allemaal te beluisteren via onderstaande link.

De Koers is van ons: Podcast Voorjaar. Beluister hier alle afleveringen.

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN