Peter Van de Velde kwaad: “Met een baby naar ‘Daens’, hoe is dat mogelijk?”

“Met een baby van tien maanden oud naar Daens, hoe is dat mogelijk? Storend.” Dat schreef Peter Van de Velde, hoofdrolspeler in de Studio 100-musical, donderdagavond na een voorstelling op Twitter. Vrijdagmiddag ging hij daar nog even op door: “Dan is het aan het zaalpersoneel om die mensen vriendelijk te vragen de zaal te verlaten. Wij, acteurs, werden meermaals uit onze concentratie gehaald.”

bpr

Nagenoeg iedereen die op de post reageerde, trad Van de Velde bij. “Dit is ongelofelijk, wat moet een baby bij Daens? Dat kind gaat alleen maar huilen, en het gaat jullie ook irriteren. Gestoord”, klonk het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet de eerste keer dat Van de Velde het publiek op z’n plaats zet. Vorig jaar nog uitte hij zijn ongenoegen over ouders die Piet Piraat-theatervoorstellingen hinderden. “Lieve ouders, als jullie met jullie kleine piraatjes naar de show komen kijken, heb dan het fatsoen van niet op jullie smartphone te zitten tokkelen tijdens onze show. Dat stoort.”

OPROEP. Bent of kent u de ouder(s) met de baby, laat het dan even weten via oproep@nieuwsblad.be

bekijk ook

TRAILER. Daens: de musical

Jelle Cleymans en Free Souffriau herenigd in nieuwe musical ‘Daens’

Aangeboden door onze partners

Lees ook