Abonnee worden? Kies je leesformule

09/03/2020 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Koen Wauters valt van de ene verrassing in de andere tijdens zijn uitdaging in Beat VTM. Wat wil je, als je een mission impossible tot een goed einde moet brengen.  BEAT VTM

Koen Wauters gaat Tom Cruise achterna in ‘Beat VTM’

My name is Bond, Koen Bond. Koen Wauters waande zich tijdens de eerste aflevering van Beat VTM al helemaal in Hollywood, maar hij vergiste zich van film. Maandagavond wordt hij door de sportieve Thomas (30) uit Kessel-Lo immers uitgedaagd voor een mission impossible. Wat dat precies inhoudt, krijgen ze maar te horen bij het startschot. Gelukkig zijn ze op alles voorbereid: zichzelf bevrijden uit handboeien, deuren forceren, een camouflagepak maken… Ze leerden zelfs rappellen, een rotswand zo snel mogelijk afdalen via een touw.

LEES OOK: Koen Wauters trotseert donkere grot en steile rotswand in Ardennen voor ‘Beat VTM’: “We gaan ervoor”

Koen werd voor de finale klaargestoomd door Sander Aarts, de “Nederlandse James Bond” die een boek schreef over zijn avonturen. Thomas’ coach hoorde bij de Belgische Special Forces, maar wenst anoniem te blijven. Voor Thomas is het spel persoonlijk: hij haalde de inspiratie voor de uitdaging bij zijn vader, een voormalig paracommando. “Ik wil zien waar mijn limieten liggen en hem trots maken”, klinkt het.(dewo)

Beat VTM, VTM, 20.35 uur

AANGERADEN