Vrouw neemt wraak nadat date haar voor twee etentjes laat betalen

(Themabeeld) © Shutterstock

Judy had op datingapp Tinder een aantrekkelijke zakenman ontmoet en kon niet wachten tot ze elkaar zouden ontmoeten. Maar toen hij haar tweemaal op rij de rekening liet betalen, was de maat vol en nam de vrouw wraak.

lla

“Op onze eerste date gingen we uit eten”, zegt Judy aan de Australische entertainmentwebsite News.com.au. “Het was heel gezellig en ik stelde voor om te betalen, ik wilde vriendelijk zijn. Ik had een fantastische tijd, dus ik vond het niet erg om de rekening te betalen.” Haar date Steve stelde meteen voor om het volgende etentje te betalen.

Enkele dagen later gingen ze opnieuw uit eten en ditmaal bestelde Steve bijna elk gerecht op de kaart, rijkelijk overgoten met wijn. “Het was een echt feestmaal, het duurde wel uren. Ik merkte dat onze gesprekken wat stroever verliepen, hij sprak vooral veel over zichzelf, maar ik vond hem nog steeds interessant.” Tot de ober met de rekening kwam. “Hij zei dat hij zijn portefeuille vergeten was en vroeg of ik kon betalen. En dat deed ik.” Steve voegde er nog aan toe dat hij zeker het volgende etentje zou betalen.

Overal gratis eten

Ongelukkig reed Judy opnieuw naar huis. “Het etentje had meer dan 200 dollar ( 175 euro) gekost en ik moest nog een heel eind rijden.” Thuis belde ze een vriendin op en vertelde ze haar verhaal. “Mijn vriendin was ervan overtuigd dat het ging om een man die er een sport van maakte om overal gratis te gaan eten.”

Maar Judy besloot Steve nog een kans te geven. Ze gingen een derde keer uit eten en opnieuw liet hij het ene gerecht na het andere aanrukken. “De date was erg saai, het enige waaraan ik kon denken, was het moment dat de rekening zou komen.” Toen alle gerechten op waren, zei Steve doodleuk dat er iets mis was met zijn bankrekening en dat zij nog een keertje zou moeten betalen.

“Maar deze keer was ik voorbereid. Ik stond op, zei dat mijn portefeuille nog in de auto lag en liep simpelweg naar buiten. Ik spurtte zelfs en ik kon mijn lach niet onderdrukken. Dat was de eerste keer in mijn leven dat ik zoiets deed.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten