Tweede dodelijke coronapatiënt in Limburg

Deze ochtend overleed ook in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt een patiënt aan de gevolgen van een coronabesmetting Foto: Serge Minten

Hasselt -

Er is een tweede patiënt in Limburg overleden als gevolg van een coronabesmetting. De patiënt stierf deze ochtend in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Over de identiteit van het tweede slachtoffer is nog niets bekend.

Er is een tweede dodelijk slachtoffer te betreuren in Limburg als gevolg van een coronabesmetting. Deze ochtend is in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt ook een patiënt gestorven aan de gevolgen van het coronavirus. Het ziekenhuis geeft geen informatie vrij over de leeftijd en het geslacht van de patiënt. In het Jessa Ziekenhuis staat de teller van het aantal opgenomen patiënten met het coronavirus ondertussen op twintig, zes patiënten verblijven op intensieve zorgen.

Maandagmorgen stierf er ook al een patiënt aan het coronavirus in het Ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik. Het ging om de 72-jarige Robert Maggen uit Bree, die vorige week maandag was opgenomen in het ziekenhuis.

LEES OOK. Vrouw van overleden coronapatiënt (72) uit Bree: “Hij was een risicopatiënt, maar hij was gezond”

LEES OOK. Bekijk alle solidariteitsacties in jouw gemeente #Limburgtegencorona

Door kosn
MEER OVER HET CORONAVIRUS