Britney Spears krijgt kritiek op sociale media na badpakfoto, popster reageert gepikeerd: “Dit is pesten”

Britney Spears heeft genoeg van de vele negatieve reacties op haar posts op sociale media. Veel fans hadden kritiek op de Amerikaanse popster omdat ze al enkele keren hetzelfde kiekje deelde, waarop ze met een wit badpak poseert tegen een rode muur. “Die gemene commentaren kwetsen mijn gevoelens”, klinkt het nu op Instagram.

Dat Britney Spears – ondertussen 38 lentes jong – nog steeds gezien mag worden, bewijst de zangeres met de regelmaat van de klok met uitdagende kiekjes op haar sociale media. Maar het valt haar fans de laatste tijd op dat ze wel heel vaak met de dezelfde foto uitpakt, waarop ze met een diep uitgesneden wit badpak poseert tegen een rode muur. En dat zint een deel van haar volgers niet. “Ik ben er echt klaar mee”, “Kom eens met iets nieuws” en “Deze foto’s zijn verschrikkelijk” zijn nog brave reacties. Daarnaast is er veel commentaar dat de foto’s bewerkt zouden zijn, iets wat de popster in een eerdere post al ontkende.

Van al die negativiteit heeft Spears nu haar buik vol. “Ik heb veel kritiek gelezen, dat ik steeds dezelfde foto’s deel. Ik ben blij met mijn posts, en ik hou simpelweg van dat witte badpak en de rode achtergrond. Al die gemene commentaren lezen, kwetst mijn gevoelens. Ik wil dit delen omdat je niet zo gemeen zou moeten zijn tegen iemand die je niet eens kent. Dit is echt pesten”, haalt de zangeres uit. “De zware periode waarin we zitten, zou ons juist moeten leren om lief te zijn tegen elkaar.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

None of these photos are retouched or edited …. they are raw and real !!!!! ????????????

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

 

 

 

 

 

Door rahe