Coronacrisis inspireert Jim Cole voor song "Thuisblijven!"

Foto: if

Geraardsbergen - Jimmy Colman alias muzikant Jim Cole zit door de coronacrisis meer thuis dan hem lief is. Maar zijn creativiteit laat zich niet ophokken en dus nam hij de song "Thuisblijven" op, ingeblikt in een hilarische videoclip waarin ook de zoontjes van Jim opdraven.

Jim Cole is de artiestennaam van Jimmy Colman. Hij is muzikant en was finalist van The Voice van Vlaanderen 2016. Jim is muziekleraar voor zang en songwriting in diverse kunstacademies. "De jeugd ligt me na aan het hart. Via mijn clipje is het de bedoeling om jong én oud aan te spreken met leuke content maar met bijzonder belangrijke informatie!"

"Mijn videoclip is eentje met een duidelijke oproep, namelijk blijf thuis! Het is een vrije versie op 'I Keep Forgettin' van Michael McDonald, dat in jaren '90 werd omgezet door Warren G en Nate Dogg in de alomgekende versie 'Regulate'. 

Jim maakt er "Thuisblijven" van, een duidelijke knipoog naar de maatregelen tegend de verspreiding van het coronavirus. "Vooral om de jeugd te sensibiliseren en aan te manen om thuis te blijven, gewoon te chillen nu het moet. Maar ook om de zorg en de horeca in de bloemetjes te zetten, de hamsteraars aan te spreken."

 

Door Jan Lion
AANGERADEN