Franse radiopresentator zet Angèle voor schut, maar zij geeft hem meteen lik op stuk

Angèle. © Photo News

Zet Angèle maar niet te snel voor schut. Dat is de les die de Franse radiopresentator Sébastien Cauet vrijdag geleerd heeft.

eadp

Voor zijn programma C Cauet op NRJ had hij verschillende bekende figuren gevraagd om in deze tijden van coronacrisis een solidariteitsactie te ondersteunen. Ze konden een object afgeven, om zo geld in te zamelen voor het ziekenhuispersoneel. Maar de Belgische zangeres weigerde deel te nemen. Zeer tegen de zin van Cauet, die haar dan maar openlijk schoffeerde op zijn sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Iedereen heeft ja gezegd, behalve eentje. Ze zegt dat ze persoonlijke redenen heeft”, zegt hij. “Ze wordt niet geraakt door deze actie. Ze wordt niet geraakt door grootse dingen. Ik weet niet wat haar raakt. Zij die nee heeft gezegd is … Angèle!”

© Instagram

De zangeres zelf kon niet lachen met die actie en antwoordde fel op Instagram. “Dat ik geen ja heb gezegd, is omdat ik opgesloten zit, al sinds het begin, bij mij thuis. Ik hou me aan de lockdown. Ik ga niet terugkeren naar mijn appartement in België, dus ik heb ook geen object dat de mensen volgens mij zal aanspreken.”

Ze gaat nog verder in haar post: “Ik heb besloten om de ziekenhuisverenigingen rechtstreeks te steunen via giften zodat ze beademingsapparatuur kunnen kopen.”

Angèle vindt het niet kunnen dat de presentator haar nu wegzet als “een slechte heks”. Ze eindigt haar betoog met een laatste veeg uit de pan. “Blijf misschien een beetje openminded over het feit dat er naast de ideeën van Cauet ook nog andere goede ideeën zijn. Toon wat respect in deze moeilijke tijden.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook