Johny Voners blijft verderleven in strips ‘FC De Kampioenen’

Foto: ISOPIX

Acteur Johny Voners is afgelopen dinsdag overleden, maar zijn bekende alter ego Xavier Waterslaeghers blijft verderleven in de strips. De getekende versie van FC De Kampioenen gaat door mét de aanwezigheid van Xavier in de verhalen. Dat hebben de makers beslist.

Op 17 maart 2020 stierf Johny Voners. Hij was vooral bekend als Xavier Waterslaeghers uit F.C. De Kampioenen, een rol...

Geplaatst door F.C. De Kampioenen op Zaterdag 21 maart 2020

“Johny zou het zeker zo gewild hebben”, staat te lezen op de officiële Facebookpagina. De fans reageerden veelal positief op het nieuws. Er waren sowieso al drie verhalen volledig getekend. Dat de strips niet noodzakelijk de tv-reeks en films volgen, bleek al in het verleden. Personages zoals DDT en BTW doken voortdurend op, terwijl die op het scherm niet te zien waren.

LEES OOK. Johny Voners (74) bezwijkt aan kanker vlak voor opnames nieuw seizoen ‘F.C. De Kampioenen’: “Ik ben onsterfelijk” (+)

LEES OOK. Dochter van Johny Voners praat voor het eerst: “Op het einde had hij zóveel pijn, maar toch verbeet hij het” (+)

Door tove
AANGERADEN