Prins William en Kate Middleton delen ongeziene foto’s van hun gezin en eigen moeders

Foto: ISOPIX

In het Verenigd Koninkrijk vierden ze afgelopen weekend Moederdag en ook de Britse royals deden daar aan mee. Zo deelden prins William en Kate Middleton enkele foto’s via Instagram om hun moeders in de bloemetjes te zetten. Prins George maakte dan weer een kaart voor zijn mama.

In het Verenigd Koninkrijk werd zondag naar alternatieve manieren gezocht om de mama’s op Moederdag te vieren, want ook daar moet aan social distancing gedaan worden. William en Kate losten dat op door op Instagram enkele leuke foto’s te delen. “Aan alle kersverse en al wat oudere moeders en gezinnen die vandaag samen doorbrengen - we denken aan jullie in deze moeilijke tijden”, klinkt het.

Starten deden ze met een van foto hun eigen gezin die nooit eerder werd vrijgegeven. We zien een vrolijke prins George en prinses Charlotte op de rug van hun ouders op hun landgoed in Norfolk. Het tweede beeld is een portret van wijlen prinses Diana met haar zonen William en Harry en op de derde foto poseert Carole Middleton met Kate toen ze nog een baby was. Afsluiten wordt gedaan met de kaart voor Moederdag die prins George voor zijn mama heeft gemaakt.

bekijk ook

Kate Middleton schittert in een prachtige jurk op Royal Variety Performance

Kate Middleton verrast met blauw traditioneel gewaad bij bezoek aan Pakistan

Opmerkelijk: prins William en Kate leren schapen scheren op boerderij

Door flb