Medewerkers halen uit naar talkshowhost Ellen DeGeneres: “Een van de gemeenste mensen die bestaan”

Foto: AP

Ellen DeGeneres (62) is een van de bekendste en populairste tv-gezichten in de Verenigde Staten, maar nu ligt de presentatrice onder vuur. Een tweet van komiek Kevin T. Porter waarin hij uithaalt naar DeGeneres, zorgt voor een golf van getuigenissen over “de gemeenste tv-host”.

Na Ellens oproep om geld in te zamelen voor de voedselbanken, twitterde Kevin T. Porter: “Op dit moment kunnen we allemaal wel wat vriendelijkheid gebruiken. Je weet wel, daar waar Ellen het altijd over heeft. Alleen is zij wel berucht als een van de gemeenste mensen die bestaan.” De komiek riep zijn volgers op om hun meest bizarre verhalen over Ellen te delen. Meer zelfs: voor elke reactie zou hij twee dollar doneren aan de voedselbank van Los Angeles.

Wat volgde was een onophoudelijke stroom aan getuigenissen. Zo zou de tv-presentatrice mensen wegsturen “die uit hun mond stinken” en hen verplichten kauwgom te eten voor ze met haar praten. Nog opvallend: zelfs Ellens vaste medewerkers mogen niet met haar praten, want “dat doet ze enkel met gasten”. Ook zou het personeel geen vlees of vis mogen eten in het zicht van de tv-host, omdat ze dat zelf ook niet doet. Een onlangs aangenomen medewerker kreeg te horen dat “Ellen elke dag iemand anders kiest om te haten”, dat hij dat niet persoonlijk moet opvatten. Iemand anders wijst op het feit dat ze Mariah Carey verplichtte alcohol te drinken tijdens een van de liveshows, omdat de zangeres zo zou aantonen dat ze niet zwanger is. “Een paar weken later kreeg Mariah Carey een miskraam”, klinkt het.

Ellen heeft nog niet gereageerd op alle gedeelde berichten.

Door evdg
AANGERADEN