Oude bekende daagt op in ‘Iedereen beroemd’: de Coach haalt trainingsvest uit de kast

Zag u ‘m ook weer door Iedereen beroemd spartelen? De Coach is terug, met dank aan de coronacrisis. “Gelukkig wist mijn vrouw de outfit nog liggen”, aldus Stijn Van der Stockt (37), de man in het trainingspak. Omdat hij niet verder dan zijn oprit mag komen, entertaint hij nu zijn eigen gezin. “Iedereen thuis wilde meewerken. Mijn echtgenote, die als verpleegkundige op intensieve zorgen in de frontlinie tegen corona staat, wist dat er veel mensen blij zouden zijn.”

Oude bekende daagt op in ‘Iedereen beroemd’: de Coach haalt trainingsvest uit de kast
Foto: BELGA

Van der Stockt had geen moeite om de energie van De Coach terug te vinden. “Het is vooral veel roepen. Alleen maakten vroeger de reacties van de mensen op straat de filmpjes zo leuk. Nu moet ik met het speelgoed van mijn dochters genoeg flauwe woordspelingen zien te bedenken.”

De Coach blijkt nog steeds erg populair. “Ik kreeg onlangs nog de vraag om als De Coach studenten aan te moedigen. Een comeback hing dus in de lucht.” Al wou Van der Stockt het typetje eigenlijk in de kast stoppen. “De Coach zat zogezegd te rentenieren in Amerika. Maar zolang ik op die paar vierkante meter bij mij thuis onnozele moppen kan bedenken, doe ik verder.”

Iedereen Beroemd

Eén, 19.50 uur

Door tove