Tien seizoenen lang speelde ze Monica in ‘Friends’, nu doet Courteney Cox gênante onthulling: “Ik herinner me er niets van”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Amerikaanse actrice Courteney Cox vergaarde wereldfaam als de neurotische Monica in de nog steeds gigantisch populaire serie ‘Friends’. In het kader van de geplande eenmalige reünie van reeks - die uitgesteld werd door het coronavirus - was Cox virtueel te gast in de Amerikaanse talkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’. Daar deed ze een gênante onthulling.

rahe

De reünie van ‘Friends’ zou oorspronkelijk deze week gefilmd worden, maar werd dus uitgesteld. Cox gebruikt de vrijgekomen tijd om de originele reeks nog eens volledig te bekijken, verklapte ze. “Zoveel mensen houden van de show, dus ik besloot het te bingewatchen. Ik ben samen met m’n vriend net aan seizoen 1 begonnen, het is heel goed.”

De volledige reeks opnieuw bekijken blijkt nodig. “Ik herinner me niet dat ik in de serie zat”, verraste de actrice. “Ik heb zo’n slecht geheugen. Ik herinner me natuurlijk wel dat ik iedereen graag had en dat we plezier hadden, en ik kan me ook wel enkele keren herinneren dat ik daar was, maar ik kan me geen afleveringen voor de geest halen. Ik zou falen op elke test.” Toch bizar, voor een hoofdpersonage in een reeks die tien seizoenen lang draaide tussen 1994 en 2004.

Presentator Kimmel kon zijn oren amper geloven. “Weet je de naam van je personage nog”, vroeg hij gekscherend. “Ja natuurlijk, Monica”, klonk het geamuseerd aan de andere kant van het videogesprek. Oef, er is nog iets blijven hangen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners