Love from Quarantine: “Acties van handelaars in de kijker zetten”

Foto: Esign

Gent -

“We wilden steun bieden aan mensen in quarantaine. Zowel consumenten als handelaars.” ­Anton Luyten en Mat­thias Stevens richtten met ‘Love from Quarantine’ een platform op waar alle handelaars en acties gebundeld staan.

Veel Gentse handelaars zoeken dezer dagen naar creatieve oplossingen. Ze voeren acties of verplaatsen hun winkel naar het web. Anton Luyten (36) en zijn collega Matthias Stevens (35) van Esign, een Gents webbureau, wilden hen een handje helpen met ‘Love from Quarantine’, een plek waar alle acties en handelaars overzichtelijk staan gebundeld. “Het is een feit dat veel handelaars het lastig hebben, nu ze hun deuren moeten sluiten en alternatieven zoeken”, zegt Luyten. “Wil je iemand verwennen of verrassen met een cadeau, of ben je een handelaar die zijn actie in de kijker wil zetten, dan kan je gratis bij ons terecht.”

“Het probleem is dat de meeste handelaars hun acties alleen verspreiden via hun eigen netwerk. Daardoor verdwijnt ze in de massa van alle andere online berichten. Met ons platform en onze sociale media kunnen we een breder publiek aanspreken. We hebben met ons bedrijf ook de knowhow om dat te kunnen doen. Plus, ons platform is gratis. We hopen alleen dat we hiermee zo veel mogelijk mensen kunnen helpen.” (jdu)

www.lovefromquarantine.be

Door Jeffrey Dujardin
AANGERADEN