Reporter wordt op sociale media het voorbeeld voor ‘social distancing’ wanneer hij vlucht voor bizons

Televisiereporter Deion Broxton stond klaar om een reportage te draaien over Yellowstone National Park, toen de angst hem om het hart sloeg. Een kudde bizons kwam iets te dichtbij naar zijn zin. In deze tijden van corona, is hij op sociale media nu hét voorbeeld geworden van social distancing door zijn komische vlucht wanneer de dieren te dichtbij komen.

De journalist deelde de beelden zelf op zijn Twitteraccount. Broxton, die zichzelf filmde met een camera op statief, raakte plots afgeleid door de kudde die steeds dichter naderde. Terwijl de camera draaide, sloeg de paniek toe. Op een haast komische manier vluchtte hij van de harige runderen.

Iets later, toen hij op veilige afstand stond, kon hij de grote dieren filmen. Het Yellowstone National Park is de thuishaven voor grote bizonkuddes. Dat trekt jaarlijks veel toeristen, maar zorgt ook voor veel problemen. Rangers hameren erop dat mensen op een veilige afstand moeten blijven, maar toch laten veel toeristen die goede raad waaien, waardoor er vaak ongelukken gebeuren wanneer een bizon zich bedreigd voelt.

bekijk ook

Kwade bizon heeft het gemunt op 9-jarig meisje en lanceert haar de lucht in

Olifanten ontsnappen uit circus en zetten stad op stelten om zich in sneeuw te amuseren

Door tact
Meest recent