‘Thuis’ en ‘Familie’ brengen nog afleveringen tot en met 24 april, maar wat daarna?

De sets van Thuis en Familie liggen al een tijdje stil en dat heeft stilaan gevolgen voor de kijkers. De beide soaps lieten via Instagram weten dat ze nog afleveringen hebben voorzien tot 24 april. De seizoensfinale valt dit jaar dus een pak vroeger dan normaal. Thuis-producer Hans Roggen belooft alvast veel spanning.

“Geen zorgen, ook de komende weken kan je genieten van Familie. Er zijn voorlopig nog genoeg afleveringen tot en met 24 april”, communiceert VTM vrijdagmiddag. Eenzelfde boodschap bij VRT. “Thuis blijft zeker tot 24 april op tv! Tot dan zal dus elke aflevering gewoon zoals gepland worden uitgezonden”, klinkt het op Instagram. “Met het enige verschil dat de beelden mogelijk werden afgewerkt vanuit iemand zijn zetel, terras of toilet, wie zal het zeggen?”

Eerder was aangekondigd dat er afleveringen zouden zijn tot en met 17 april, nu is dat dus met een weekje verlengd. Goed nieuws voor soap-kijkend Vlaanderen. Maar wat daarna? “Voor het verdere verloop, en het opnieuw opstarten van de productie, volgt de ploeg van “Thuis” de situatie dagelijks op en kan er voorlopig geen beslissing genomen worden”, klinkt het in een persmededeling.

Vroegere seizoensfinale

Voorlopig lijkt het er dus op dat de seizoensfinale dit jaar vroeger dan gepland valt, normaal is het pas in juni nagelbijten. Volgens Thuis-producer Hans Roggen is de huidige laatste aflevering alvast even spannend: “Een einde met heel veel suspense, liefde en verrassingen. Ideale cliffhangers om er even noodgedwongen tussenuit te gaan”, zegt hij.

Door evdg
Meest recent