Axel Daeseleire opgenomen in ziekenhuis met corona

Axel Daeseleire (51) is momenteel opgenomen in het Antwerpse Sint-Vincentiusziekenhuis met corona. Dat bevestigt zijn manager, die liever niet uitweidt over de toestand van de acteur.

Axel Daeseleire werd volgens zijn manager Ken Lambrechts twee dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel stemmen gaan dat zijn toestand ernstig zou zijn, wil Lambrechts daar liever niet op ingaan. “Het is aan de artsen om zulke medische inschattingen te maken, niet aan mij. Maar we zijn hoopvol dat het allemaal gauw goedkomt. Axel is een sterke man, en hij is daar bovendien in goede handen.”

Nieuw programma

Nog dit voorjaar moet op VTM Axel gaat binnen te zien zijn, een nieuw programma waarin Daeseleire vijf dagen en nachten verblijft op plaatsen waar je normaal gezien nooit binnen mag: bij patiënten in een brandwondencentrum, in een centrum voor mensen met een verstandelijke handicap en tussen moordenaars en pyromanen in de forensische psychiatrie. De opnames daarvan zijn al afgerond.

Sarah Van der Meiren, de vriendin van Daeseleire, postte op Instagram intussen een foto van een brandende kaars en een beeldje van hen samen. “Mijn hart, mijn leven, mijn wereld”, schreef ze daarbij.

 

bekijk ook

UITGELEGD. Op deze manier stelt een arts vast of je het coronavirus hebt

 

Hoelang blijf je besmet met het coronavirus?

Daarom blijf je beter “in uw kot”: zo snel verspreidt het coronavirus zich

Door bpr, evdg
Helden van corona
Slachtoffers van corona
Meest recent