Anouk stelt nieuw nummer voor vanuit quarantaine in Marokko

Anouk in betere tijden tijdens opnames van The Voice of Holland© Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Anouk heeft zopas een nieuw nummer de wereld ingestuurd. Going for the kill heet het. De zangeres deed dat via Instagram en vanuit haar hotelkamer in Marokko, waar ze momenteel in quarantaine zit.

evdg

“De gitaar had ik al van tevoren opgenomen”, vertelt Anouk vooraf in het filmpje op Instagram. “Het heet Going for the kill.” Een volger laat weten dat ze met corona op bed ligt, maar dankzij het nummer de dag ’weer even’ doorkomt.

© Instagram

Anouk kwam in eerste instantie vast te zitten in een verlaten resort in Marrakech toen Marokko het luchtruim sloot en er dus ook geen vluchten meer teruggingen naar Nederland. Dankzij Leontine Borsato werd ze al snel ondergebracht in een luxehotel. Daar zit de zangeres sindsdien: een privévlucht kon Anouk naar eigen zeggen niet betalen en een latere vlucht durfde ze niet meer te nemen vanwege de risico’s die zij loopt als astmapatiënt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook