Haar comeback? Kim Clijsters is nu vooral dankbaar om bij haar gezin te kunnen zijn

Foto: Twitter

Haar comeback werd een halt toegeroepen door dat verdomde virus, waardoor Kim Clijsters dezer dagen met haar gezin (noodgedwongen) resideert in hun tweede thuis, de Verenigde Staten. Competitietennis is even ver weg: “We zijn dankbaar dat we als gezin samen kunnen zijn”, zette ze bij een familiefoto op Twitter.

“We hebben een grote bewondering voor iedereen in de frontlinie - artsen, verpleegsters, medisch personeel - die zo hard werkt. Bedankt voor alles! # ThanksHealthHeroes #StayHome #allemaalsamen #blijfinuwkot”

De 36-jarige Limburgse had normaal in de VS de toernooien van Indian Wells (11-22 maart) en Charleston (6-12 april) moeten afwerken. Die werden echter afgelast.

Voor Clijsters, die nog niet kon winnen sinds haar comeback, is de noodgedwongen pauze niet ideaal. Bovendien kan het nog een tijdje duren vooraleer de tennistoernooien hervat kunnen worden. De ATP en WTA besloten al niet te hernemen voor 8 juni. Ook het doorgaan van Wimbledon (29 juni-12 juli) is niet zeker. De voormalige nummer één van de wereld zal dus nog even geduld moeten oefenen voor een eerste overwinning.

LEES OOK. Brian Lynch zet voor tweede keer job on hold voor vrouw Kim Clijsters en gezin: “Intussen is alles oké hier in Amerika

Door Michiel Verheirstraeten
  • AANGERADEN