Abonnee worden? Kies je leesformule

28/03/2020 - BV & Co
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Nathalie Meskens is bevallen van een dochter.  

Nathalie Meskens bevallen van dochtertje Lima

“Lima is geboren.” Het was een fiere Nathalie Meskens (37) die dat berichtje de wereld instuurde via haar Instagram. Het meisje is het eerste kindje voor Meskens en haar vriend Nadim.

Lima werd geboren op 25 maart. “De gelukkigste dag van mijn leven”, schrijft de presentatrice. In februari maakte Meskens zich nog zorgen over de bevalling. “Mijn dochter beslist al een aantal weken om lekker dwars te liggen en hoe dichter we de uitgerekende datum naderen des te zenuwachtiger dat me maakt”, liet ze toen weten. Of het meisje uiteindelijk via een keizersnede geboren werd, is niet duidelijk.

In het verleden liet de presentatrice weten geen kinderwens te hebben, maar dat veranderde. “Omdat ik met iemand samen ben met wie ik het echt wil,” zei ze in februari. In 2017 leerde ze Nadim kennen, een jaar nadat ze een punt had gezet achter tien jaar huwelijk met acteur Jeroen Van Dyck. Nadim is een dertiger, een diamantair van Libanese afkomst en woont sinds zijn achttiende in België. Volgens de actrice was het liefde op het eerste gezicht. “Weet gewoon dat ik keigelukkig ben, dat hij het beste lief ter wereld is en dat hij de beste papa ter wereld gaat zijn.”

(ca)

AANGERADEN