Abonnee worden? Kies je leesformule

30/03/2020 - BV & Co
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

  if

Natalia vindt dochtertje al na één week “een rockster”

Zangeres Natalia heeft op Instagram een video gedeeld van haar kersverse dochter Bobbi-Loua. “Je bent nu al een rockster en mama is dol op je volle luiers”, schrijft ze.

“Een week oud vandaag en wat voor een week is het geweest.” In de video is te horen hoe de zangeres met haar pasgeboren dochtertje praat. “Dag poppenmeisje, dag lieve schat”, en nog heel wat andere schattige baby-praat zijn een welkome verstrooiing in deze vreemde tijden.

Een week oud

“In deze zware tijden brengt ons dochtertje zo veel licht in ons leven”, schrijft de 39-jarige zangeres op Instagram. “We zijn daar eindeloos dankbaar voor.” Ook bedankte ze het personeel en de vroedvrouwen van het Virga Jessa-ziekenhuis in Hasselt. “We dragen hen in ons hart omdat ze ons veilig hebben gehouden en omdat ze zo goed voor ons gezorgd hebben.”

Voor Natalia en Frederik Binst is het hun eerste kindje. Ze zijn sinds november 2018 samen. Hun relatie raakte bekend toen de zangeres Frederik het podium optrok tijdens haar jubileumconcert in de Lotto Arena. Hoewel ze toen nog maar een jaar samen waren, was Natalia zeker van haar keuze om mama te worden. “Ik heb nooit iets meegemaakt dat juister aanvoelt dan dit”, zei ze toen. “Het is magisch. Frederik en ik zijn enorm enthousiast en gaan van elke stap genieten. We doen dit heel bewust.”(adm)

AANGERADEN