Brassband Willebroek oefent online voort

Brassband Willebroek oefent online voort.

Willebroek -

Brassband Willebroek, wereldkampioen, Europees kampioen en tal van keren Belgisch kampioen, heeft ‘A Concert of Legends’ moeten afgelasten. Toch blijven de leden niet bij de pakken zitten: ze prikten een nieuwe datum en oefenen online voort.

De coronacrisis steekt een stokje voor het geplande optreden. Brassband Willebroek verplaatst het concert daarom naar zaterdag 31 oktober. Het vindt wel plaats op dezelfde: San Marco Village op de A12 in Schelle. Op het programma staan Young Brassband Willebroek, Brassband Willebroek, Willebroek All-Star Band en de Massed Band. De eerder gekochte tickets blijven geldig. Concertgangers die op 31 oktober echt niet kunnen, krijgen hun ticket wel terugbetaald, volgens de regels opgelegd door de regering. De verkoop van tickets voor de nieuwe datum gaat onverminderd door.

Livemuziek mag dan tijdelijk een bijzaak geworden zijn, muziek is dat allerminst volgens Brassband Willebroek. Daarom bieden de muzikanten en het bestuur intussen online een concertje aan. Onder leiding van dirigent Frans Violet oefenen de leden voort. Hun versie van You’ll Never Walk Alone voor al het verzorgend personeel en andere helden van vandaag is te beluisteren en te bekijken via Facebook.

www.brassbandwillebroek.be

Door (jb)
AANGERADEN