Word niet zot in je kot: woordslangen, quizzen, tips voor ouders en nog veel meer

Foto: red

We moeten met z’n allen zo veel mogelijk in ons kot blijven. Gelukkig moet je dat niet alleen doen. Naast je dagelijkse portie nieuws kan je in de app van Het Nieuwsblad ook terecht voor een dagelijkse portie amusement.

Je kan niet de hele dag e-peritieven met je vrienden en Netflix heb je intussen misschien ook al uitgespeeld. Daarom voorzien wij zo lang de ‘lockdown light’ duurt extra puzzels en doe-tips in onze app. Een overzicht:

NIEUW. Speel de woordslang. Elke dag een puzzel op basis van 5 actualiteitsvragen.

Tips voor ouders en kinderen. Elke dag leuke en creatieve tips om de dagen in lockdown samen met je kinderen prettig door te komen. (Lees je dit op je computer, dan kan je ze hier lezen)

It’s Trivial Time! Daag je collega’s en vrienden virtueel uit met deze quizjes. (Lees je dit op je computer, dan kan je hier spelen)

Waar is Willy? Kan jij Willy Sommers vinden op de markt, tussen zijn fans of aan de kust? (Lees je dit op je computer, dan kan je Willy hier zoeken)

Fit in je kot! Onze personal trainer Tess geeft je een 10 minuten work-out voor in je kot of in je tuin.

Waar kan je dat allemaal vinden? Open de gratis app van Het Nieuwsblad, klik op de banner en win de strijd tegen de verveling.

Naar de app!

Door nkdr