Na behandeling in psychiatrie omdat ze “stemmen hoorde” verwacht zangeres Trisha (37)“compleet onverwacht” vierde kind

Bron © Dag Allemaal

Charmezangeres Trisha (37) kreeg het voorbije jaar te kampen met een burn-out en een depressie, met een opname in een psychiatrische instelling tot gevolg. Maar nu heeft ze verrassend nieuws: ze is opnieuw zwanger. “Dat was wel even schrikken”, getuigt haar man Kurt (49) in Dag Allemaal.

“Ik begrijp dat dit vragen oproept”, zegt Kurt. “Deze zwangerschap was niet gepland. Wellicht is Trisha eens de pil vergeten te nemen, toen ze door haar moeilijke periode ging.” Maar nu is het koppel in de wolken en ook met de zangers gaat het intussen stukken beter. “Door de therapieën die ze heeft gehad, heeft ze een totaal andere kijk op het leven.” Ook haar kinderen hebben opnieuw een plek in haar leven, klinkt het. “Ze is van de afstandelijke mama opnieuw naar een echte moederkloek gegaan. Het is tegenwoordig altijd vechten wie naast mama aan tafel mag zitten.”

LEES OOK. Zangeres Trisha (37) vindt Jezus: “Ik hoor al mijn hele leven stemmen. Nu weet ik: dat is de Heer”

Alleen de relatie met Trisha’s ex en de vader van haar oudste dochter Axelle, Ignace Crombé, zindert nog na. “Die man is een narcist”, zegt Kurt aan Dag Allemaal. “Ik ben ervan overtuigd dat hij het niet slecht voor heeft met zijn dochter, maar het moet afgelopen zijn met dat trekken en sleuren aan Axelle.”