Abonnee worden? Kies je leesformule

01/04/2020 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Andy Peelman in ‘De Andy Speelman show’.  VTM

Dat belooft voor later: ook Andy (S)Peelman neemt kinderen beet

In Dat belooft voor later neemt Staf Coppens elke week kinderen mee naar zijn werk bij VTM. Vandaag, op 1 april , heeft hij voor vervanging gezorgd. En dat is geen grap. Andy Peelman neemt Louis (6), Marie-Lou (6) en Ayza (7) naar de studio. “Ik krijg binnenkort bij VTM KIDS een nieuw programma: De Andy Speelman show. Daarin moet ik vragen stellen en dan krijgen alle kindjes een knuffel”, maakt hij de kinderen wijs. Louis, Marie-Lou en Ayza testen de quiz. Omdat ze alle vragen juist beantwoorden, mogen ze elk een knuffel uit de grijpmachine kiezen. Een van de knuffels vraagt hen om een gunst. Hoe reageert het drietal hierop?

Staf Coppens neemt de kinderen ook mee naar een kunstgalerie. Daar wordt een persconferentie gehouden over een waardevol kunstwerk van een nog onbekende schilder. Staf verpest het schilderij door er per ongeluk op te niezen. Hij zet het trio voor een moeilijke keuze: moeten ze hem verklikken bij de directeur van de galerij of niet? En wat als ze opeens gebombardeerd worden tot kunstenaar van het dure stuk?

In zijn Staf-Lab test Staf hoe goed de drie kinderen hun nieuwsgierigheid in bedwang kunnen houden. Het drietal krijgt in de studio nog doe-opdrachten voorgeschoteld. Lukt het hen binnen de tijd een ei te scheiden, een cassette af te spelen en koffie te zetten?(ca)

Dat belooft voor later, VTM, 20.35 uur

AANGERADEN