Abonnee worden? Kies je leesformule

01/04/2020 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Zach en Simone vervangen Melissa en Gianni in Temptation islandSBS Belgium

Nieuw koppel doet zijn intrede in ‘Temptation island’

Vrijdag moeten we afscheid nemen van deelnemers Melissa & Gianni in Temptation island. Het koppel overtrad de spelregels en moest het programma meteen verlaten. Maar niet getreurd, de leegte die ze achterlaten wordt meteen opgevuld door nieuwkomers Zach (24) en Simone (31).

Het is al van 2003 geleden dat een koppel Temptation island vroegtijdig moest verlaten. Kijkers herinneren zich misschien nog James en Cindy, met haar legendarische quote “No kissing, no fucking”. Veel verleiding mocht het koppel echter niet ervaren, want middenin de opnames bleek Cindy zwanger te zijn en werden zij en haar vriend vervangen. Huidige deelneemster Melissa verwacht geen kindje, maar smokkelde wel een smartphone mee op het eiland. Zo kon ze stiekem contact onderhouden met haar partner Gianni, wat uiteraard het hele concept van het programma tegenspreekt.

Friends with benefits

Vanaf vrijdag is het dus exit Melissa en Gianni, enter Zach en Simone. Het koppel komt uit Nederland. Zach draagt al even een litteken met zich mee. Hij was ooit verloofd, maar kwam er toen achter dat zijn verloofde vreemd ging. Met Simone vond hij zijn droomvrouw. Hij nam de relatie meteen serieus, zij bewaarde in het begin wat meer afstand. Simone is immers zeven jaar ouder dan haar partner en zag in Zach niet meteen een levensgezel. Maar wat begon als friends with benefits groeide uit tot iets meer. Intussen wonen ze al een jaar samen.

Simone is eigenares van een beautysalon, Zach werkt als logistiek manager. Ze willen allebei de volgende stap zetten in hun relatie en denken zelfs aan kinderen. In Temptation island zien ze de ideale test. “‘Ik kijk altijd naar het programma en denk dan: waarom kunnen die idioten niet gewoon volhouden?”, klinkt het zelfzeker bij Zach. Simone vindt echter dat haar vriend zijn grenzen wel ’s durft op te zoeken, bijvoorbeeld wanneer hij te lang met een vrouw danst. Er zitten dus nog boeiende tijden aan te komen, daar in Thailand. Eén ding staat volgens Zach al vast: “Als ze het verpest, neem ik de hond mee.”

AANGERADEN